RECTOR ASSISTANT OFFICE

This image for Image Layouts addon


PEJABAT PENOLONG REKTOR

Pejabat Penolong Rektor berfungsi sebagai
Menetapkan serta menyelaras imej korporat UiTM Kampus Raub yang seragam serta memperkukuhkan jalinan hubungan dengan masyarakat luar khususnya di negeri Pahang
Menjadi sebuah unit korporat bertaraf dunia untuk pengurusan pangkalan data universiti dan budaya korporat.
Kami adalahbertanggungjawab untuk membrikan perkhidmatan yang berkualiti selaras dengan peraturan dan terma yang berkuatkuasa di UiTM serta memastikan ianya akan terus menjadi budaya kerja kami. Justeru itu kami menjanjikan:

  1. Meluluskan surat permohonan pergantungan gegantung (Banner) dalam masa 3 hari waktu bekerja selepas tarikh permohonan dibuat.
  2. Menghantar surat permohonan tajaan kepada Pejabat Rektor dalam masa 3 hari bekerja selepas tarikh permohonan dibuat.
  3. Memastikan supaya semua aduan pelanggan UiTM Raub disalurkan kepada PTJ yang bertanggungjawab dalam tempoh 3 hari waktu bekerja.
  4. Mengesahkan dan menghantar bahan-bahan yang ingin dipinda ( maklumat universiti, fakulti, bahagian ) di laman sesawang ke Bahagian Teknologi Maklumat dalam masa 5 hari waktu bekerja selepas tarikh permohonan dibuat.
  5. Memastikan berita berkaitan dengan aktiviti dan program di Universiti disiarkan di media tempatan sekurang-kurangnya 3 kali setahun.

Directory

Pentadbiran Am
No. Nama & Emel Jawatan No Telefon
1. Dr. Saharani bin Abdul Rashid
E-mel: saharani@uitm.edu.my
Penolong Rektor 09 - 351 5200/5201
2. Nur Marliayana binti Razali
E-mel : marliyana91@uitm.edu.my
Setiausaha Pejabat 09 - 351 5201
3. Talian Faks   09 - 351 1760
TIDAK DIBENARKAN menggunakan maklumat ini untuk tujuan pengiklanan, pemasaran dan penjualan produk dan perkhidmatan serta menyebar maklumat pegawai tanpa kebenaran